canli casino tempobet giris casino maxi
tadinda-anadolu-2

 

Anadolu mutfağına olan tutkumuz size bekliyor…

Tadında Anadolu, özgün tariflere bütünüyle sadık kalınarak ve yalnızca yerel ürünler kullanılarak hazırlanan otantik Anadolu yemeklerinin sunulduğu bir gurme restoranıdır. Bu yolculuğa 2009’da Ankara Esenboğa Havalimanı’nda, Anadolu’nun değerli lezzetlerini misafirlerimizin sofralarına getirerek başladık. Yolculuğumuz boyunca ilkemiz daima, binlerce yılda sayısız kültüre ev sahipliği yapmış Anadolu mutfağına hak ettiği değeri vermek oldu. Şu anda Türkiye’nin en büyük kentleri olan İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’daki beş hizmet noktamızda Anadolu’nun 40’tan fazla şehrinden gelen malzemelerle hizmet sunuyoruz.

Doğrudan doğruya kaynaklarından getirilen yenebilir hazineler Tadında Anadolu restoranlarında sunduğumuz yemeklerin özgün tariflerini uygulayabilmek için malzemeleri üretildikleri şehirlerden tedarik ediyoruz. Tadında Anadolu’nun bütün restoranlarında konuklarımıza daima benzersiz lezzetler sunuyoruz. Uşak’ın köy tarhanası, Firik bulgur pilavı, İspir fasulyesi, Ege ve Akdeniz’in yöresel ot yemekleri ve eşsiz Menengiç Kahvesi gibi…

Anadolu’da alışverişe çıkın…

Her tadında Anadolu restoranında, restoran bölümünün yanı sıra, yerel üreticilerden dikkatle temin edilerek derlenmiş ürünlerin bulunduğu bir de dükkân bölümü vardır. Dükkân bölümlerimizde Anadolu’nun her yerinden çok titiz bir çalışmayla topladığımız yerel gıda ürünleri satıyoruz. Ocak 2013 itibarıyla raflarımızda 40’tan fazla şehirden derlediğimiz 400’ün üzerinde ürün bulunmakta. Biz bu ürünleri, üretildikleri şehirlerin ‘kahramanları’ diye adlandırmak istiyoruz.

Kaliteyi özgünlükle birleştirmek…

İlke olarak her şehirde spesifik üretim kriterleri arıyor ve tercihen butik bir kuruluş olmaya çalışıyoruz. Böylelikle, misafirlerimize benzersiz lezzetler sunarken, özel üretim yapan yerel şirketleri desteklemeyi amaçlamaktayız. İzmir’in dibek kahvesinden Erzincan’ın Tulum peynirine, Tokat’ın mayalı sucuğunda n Çorum’un leblebisine ve Uşak’ın köy tarhanasına kadar çok geniş bir ürün yelpazemiz var. Personelimiz misafirlerimizin masalarını teker teker ziyaret ederek onlara ürünlerin bölgeleri, üretilme koşulları ve kendilerine özgü özellikleri hakkında bilgi verirler.

Sorumluluklarımızı bilmek ve kültürel mirasa özen göstermek…

Tadında Anadolu, işleyiş biçiminin temel aldığı ilkelerin gerektirdiği sosyal sorumluluk hedefine hizmet etmektedir. Anadolu’nun bütün yerel tatlarının seslerini dünyanın geri kalan kısmına duyurabilecekleri bir platform kurmaya çalışıyoruz. Başlıca amacımız yerel üreticileri desteklemek, onların kendilerini müşterilerimize tanıtabilmelerine imkan sağlamak ve müşterilerimizi Anadolu’nun unutulmuş lezzetleriyle bir araya getirmektir.

Düşündüğünüzden daha yakın…

Anadolu şehirlerinin “kahramanları” olan bu değerli ürünlere artık Tadında Anadolu’nun internet sitesinden de ulaşılabiliyor. Eşsiz ürünlerden oluşan geniş ürün yelpazesiyle tadindaanadolu.com Anadolu’yu kapınıza getiriyor.

Tadında Anadolu 2013’te The Daily Meal tarafından “Dünyanın En İyi Havalimanı Restoranları” listesine seçildi.

Lokasyonlarımız: İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Yenikapı Hızlı Feribot İskelesi, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Bursa Güzelyalı Hızlı Feribot İskelesi, Maslak Uniq İstanbul-Foods in the Woods