Yiyecek & İçecek Hizmetleri

BTA Havalimanlarının 1999 yılında ilk işletmesini açtığı günden beri, modern mimarisiyle tamamen restore edilmiş ve tasarlanmış restoranlarıyla yolcular için bir yemek ve keyif durağı olmuştur. Bugün, 8 ülkede toplam 17 havalimanında faaliyetlerini sürdürmektedir. BTA, dünya lezzetlerini geleneksel Türk misafirperverliğiyle harmanlayarak ödül kazanan yemekler tasarlamaktadır.

HAVALİMANLARI | UÇUŞ ÖNCESİ VE SONRASI KEYFİ

Her gün 300’ü aşkın lokasyonda 75,000’den fazla havalimanı misafiri, BTA lezzetlerinin tadını çıkarıyor.

 

 

17 Havalimanı

 

8 Ülke

 

Türkiye

İstanbul Havaalanı

Ankara Esenboğa Havaalanı

İzmir Adnan Menderes Havaalanı

Antalya Gazipaşa Havaalanı

Muğla Bodrum-Milas Havaalanı

Tunus

Munastir

Enfidha-Hammamet

Kartaca

Letonya

Riga

Suudi Arabistan

Medine

Yanbu

Taif

Hırvatistan

Zagreb

Gürcistan

Tiflis

Batum

Umman

Muskat

Makedonya

Üsküp

UÇUŞ İÇİ YİYECEK İKRAMI | SERVİS ÇÖZÜMLERİ

BTA, karada ve havada yiyecek&içecek ihtiyaçlarınızı karşılar. Her şey dahil bir hizmet çözümü ve yolcu misafirperverliğinin derin bir anlayışı ile BTA uçak içi ikram hizmetleri, Gürcistan, Hırvatistan ve Makedonya'da çeşitli havayolları için yemek sunmaktadır.